Veganistisch Koken op Ibiza
26 - 30 mei of 23 - 27 juni

Veganistisch koken en bewustzijn
Wil je meer leren over een gezonde levensstijl? Prikkelt de veganistische keuken jouw nieuwsgierigheid? Ben je je bewust over jouw relatie met voeding? En in hoeverre voel jij je “gevoed” en ervaar je balans in je leven.

Retreat op Ibiza
Maken deze vragen een reactie bij je los en heeft veganistische voeding jouw interesse, meld je dan aan voor dit retreat. Met Ibiza als ons werkveld maken we een culinaire reis door onze zintuigen én daarmee maken we ook contact met onze intuïtie. In mijn wereld gaan deze elementen samen en maken dat koken een creatieve beleving wordt, die ook het zelfbewustzijn kan vergroten. We verblijven op een authentieke plek midden in de natuur, die uitnodigingt om te zakken.

Over Delores
Al sinds jaar en dag neigde de leefstijl van Delores naar “flexitarian”. De term was echter nog niet in het leven geroepen. In de loop der jaren werd haar levenstijl meer en meer vegetarisch. “Ik merkte dat ik me beter voelde door minder dierlijke producten te consumeren. In eerste instantie merkte ik dit  aan een verbeterede spijsvertering. En daarnaast voelde ik me beter bij een leefstijl die meer rekening hield met het welzijn van de dieren en het milieu. Mijn interesse tot gezonder eten was aangewakkerd en op Ibiza stapte ik over naar een veganistische leefstijl. Het pad hiernaar toe maakte me bewust over de verschillende voedings- en levenspatronen die er onderhuids aanwezig waren.”

Alles is Energie
Sinds 2013 ben ik werk ik met Energievelden. Dit doe ik in mijn praktijk, waarin ik energie readingen en reïntegratie massage geef. Ik was van jongsafaan me ervan bewust dat alles energie is. Door opleidingen en cursussen te doen mbt intuïtieve ontwikkeling heb ik me vele vaardigheden op dit vlak eigen gemaakt. Maar belangrijker is, dat mijn eigen intuïtie en heldervoelendheid zich sterk heeft ontwikkeld. De combinatie bewust eten en leven vanuit intuïtie is datgene dat ik wil laten ervaren door  anderen.

Wat gaan we doen?
Dit staat er onder andere op het programma.
– Dagelijks doen we een meditatie om het intuïtiepad te openen.
– Tevens is er dagelijks een hands-on kookworkshop of kookdemonstratie
– Ook is er een gastles Bekkenbodem Yoga om ons powerhouse te verstevigen
– Beleef meer van Ibiza in je vrije tijd
– Ook kun je in je vrije tijd een massage ontvangen.

Voor wie is dit retreat ?
Dit retreat is voor vrouwen die interesse hebben in een gezonde levensstijl en meer vanuit hun intuïtie willen handelen en meer in balans willen leven. Dit is een cadeau aan jezelf. Aan het einde van de week gaat men naar huis met een praktische tips en tricks mbt de veganistische keuken, recepten en handvaten om meer balans in het dagelijks leven te brengen. 

Meer informatie  en boeken?
Wil je meer weten over dit retreat, vul dan onderstaand formulier in. Of meld je aan via de shop. (het retreat zal in het Engels en Nederlands worden gegeven, afhankelijk van het taalniveau van de deelnemers).